Bevlogen MarCom Professional

IL2 8606 WEB
Ik werk als zelfstandig marketing- en communicatie professional. Als enthousiaste, gedreven professional die goed strategisch en planmatig kan denken, maar ook zeker in het uitvoeren en bewaken van de projecten en plannen sterk is.

Continue in beweging zijn en blijven kijken naar de juiste keuzes en inzet van middelen, passend bij het DNA van een bedrijf vind ik een uitdaging. Hierbij is gebleken dat ik mij gemakkelijk kan inleven in nieuwe branches en daarbij de juiste tone-of-voice weet te raken.

Door de breed opgedane kennis en ervaring in diverse branches, wordt mijn toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers alleen maar groter. Met veel (verschillende) partijen aan tafel zitten, gaat mij gemakkelijk af en ik weet hier de juiste positie bij in te nemen.

Als MarCom professional heb ik voor een diversiteit aan bedrijven MarCom strategieën opgesteld en vervolgens de uitvoering en bewaking daarvan opgepakt en gerealiseerd. Ook als interim professional heb ik diverse mooie opdrachtgevers achter mijn naam staan. 

Ik maak voor al mijn opdrachten op voorhand een passend voorstel, iedere opdracht is anders en vraagt een andere aanpak. Vandaar dat er geen standaard prijzen zijn. Indien er wordt samengewerkt met andere partners dan kan er één totaalofferte worden voorgelegd of losse offertes per partner. Hierbij beslist de voorkeur van de opdrachtgever. 


Mijn visie: de markt van Marketing en Communicatie is de laatste tijd door de digitalisering nog meer in beweging gekomen. Beter gezegd: ‘Het gaat in een sneltreinvaart’. Dit vraagt om meer aandacht voor beide facetten en maakt dat het een volwaardig bedrijfsonderdeel moet zijn.

Mijn ambitie
 is om Marketing en Communicatie naar een nieuw niveau te brengen en daar te houden, bij bedrijven die hier zelf onvoldoende capaciteit voor hebben of die een frisse blik van buitenaf willen.

Mijn advies
 richt zich de totale organisatie, waarbij ik graag start met een strategisch plan wat eerst intern wordt uitgerold en dan pas naar buiten toe.

Mijn toegevoegde waarde
 is om snel meters te kunnen maken en vanuit mijn brede kennis nieuwe inzichten en mogelijkheden snel concreet te maken.

Mijn kracht
 ligt in het snel kunnen schakelen met een diversiteit aan gesprekspartners, zowel in- als extern en het snel eigen maken van zaken.

Mijn rol
 varieert van adviseur, sparring partner voor het management tot projectleider of interim professional op het gebied van marketing en communicatie.

Mijn kernwoorden
: verbinden, ontdekken en vernieuwen