Strategisch advies

Een merk wordt pas een merk als het geladen wordt. Dit is meer dan een mooi logo. Je moet als merk duidelijk maken waar de immateriële meerwaarde zit, die je dagelijks levert.

Voor veel bedrijven is dit niet tastbaar genoeg of ze weten niet waar te beginnen. Ben jij overtuigd van de meerwaarde van een goed merk-, design- en reputatiebeleid, ga dan het gesprek met Wendy aan om te kijken waar zij jullie als merk verder kan helpen. Niet door ellenlange sessies of dikke adviesrapporten maar door concreet aan de slag te gaan met wat nu belangrijk is. Dit betekent dat je als organisatie wendbaar moet zijn om van koers te veranderen, want wat vandaag hip is is het morgen niet meer. Durf de conversatie met je klanten aan te gaan, daar zit veel informatie die je kunt gebruiken om je merk verder te laden. Hoe je dit het beste beste kunt doen legt Wendy je graag uit.

Projectmanagement

Wil jij als merk op een constructieve wijze aan de slag en dit op een continue basis voortzetten, maar heb je geen of onvoldoende capaciteit hiervoor binnen je eigen organisatie?

Wendy zorgt ervoor dat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Zij gaat samen met jou en een team van specialisten aan de slag om te zorgen dat er continue aandacht is voor je merk online en offline met gebruik van een diversiteit aan instrumenten en kanalen. Dit kan onder meer je website, social media, een brochure, een film of event zijn.

Interim

Heb je voor langere tijd iemand nodig die aan de slag kan gaan met een project of een frisse wind laat waaien door het merk-, design en reputatiebeleid? Dan ben je bij Wendy aan het juiste adres.

Doordat zij zich nieuwe omgevingen snel eigen maakt en snel aanvoelt hoe de lijnen lopen, kan zij in korte tijd opschalen en constructief te werk gaan. Door deze manier van werken, weet zij directe meerwaarde te leveren aan een merk.